Werkwijze

DiesCuisine vegetarische catering

DiesCuisine werkt niet met standaardmenu’s. In overleg met de opdrachtgever wordt het menu samengesteld. De eerste vraag is altijd:”wat vind je lekker? En wat juist niet?” We praten ook over de gewenste uitstraling: formeel of juist wat losjes, moet het Bourgondisch zijn, of liever wat soberder? Iets aparts voor de kinderen? Gaan we op borden uitserveren, of wordt het een buffet? Of brengen we het eten alleen maar en halen we later de schalen weer op? Het kan allemaal. Ook dieetwensen komen aan de orde en vormen geen obstakel voor een feestelijk maal. DiesCuisine serveert gerechten uit op mooie schalen; borden, bestek en glazen regel je zelf of kan DiesCuisine voor je huren.

En dan de drank…. Steeds meer mensen kiezen ervoor om minder of geen alcohol te drinken. Hoe saai is het, als je dan alleen water of zoete sapjes kunt krijgen! DiesCuisine maakt zelf siropen (bv van vlierbloesem, van sinaasappel, van limoen), die niet te zoet zijn en pit meekrijgen van bv kruidnagel, chili, kardamon, en/of frisheid van munt, dragon, komkommerkruid. Verrassend lekker!

Ook levert DiesCuisine catering een gefermenteerde drank die wel “het chique zusje van kombucha” wordt genoemd: jun, gemaakt van gefermenteerde groene thee en honing. Voor wie echt iets bijzonders wil!

Overigens: DiesCuisine levert ook passende wijnen en bieren.

Als je wilt, verzorgt Diescuisine ook tafeldecoratie, bloemen, menukaarten, tafelkleden, servetten.

DiesCuisine maakt altijd van tevoren een offerte, je komt niet voor onaangename verrassingen te staan.
Een heldere werkwijze, vooraf duidelijkheid over de kosten en altijd maatwerk, dat is waar DiesCuisine voor staat.