Menu ideeën

van de chef van DiesCuisine

DiesCuisine kookt en bakt veelzijdig, met gebruikmaking van invloeden uit alle windstreken, en ontwikkelt zich steeds verder. Een overzicht van de menu-mogelijkheden is dan ook niet te geven; die zijn bijna onbeperkt!

Hieronder toch een indruk van de mogelijkheden van DiesCuisine, om een beeld te krijgen en de fantasie op gang te brengen.

Soepen

Als onderdeel van een voorgerecht voor een diner maakt DiesCuisine vaak een soepje dat hoog op smaak is gebracht, in een heel klein glaasje; even de smaakpapillen wakker maken, de tong strelen en het oog verrassen. Met evenveel plezier maakt zij een troostende kom warme soep voor de lunch, met een crunchy topping, geurig en veelkleurig. Of een koude soep, die in de zomer een hartig en fris begin kan zijn van een uitgebreide maaltijd.

Met soep is zoveel mogelijk!

Salades

Waar kun je geen salade van maken? DiesCuisine vegetarische catering maakt grote en kleine salades van gare en/of rauwe groenten, peulvruchten, zaden, vruchten, noten, granen, kaas, kruiden en specerijen… altijd visueel aantrekkelijk, hartstikke gezond, gruwelijk lekker. Natuurlijk is bij een salade ook de dressing belangrijk; DiesCuisine maakt gebruik van de beste oliën en azijnen, die zij ook zelf met kruiden verrijkt.

Hoofdgerechten

Een hoofdgerecht van Diescuisine catering bestaat altijd uit verschillende smaken en texturen, zodat er echt iets te beleven valt. De samenstelling van een goed vegetarisch hoofdgerecht is een kunst op zich; DiesCuisine kookt graag voor mensen die normaalgesproken vlees eten en geniet ervan dat deze mensen hun stukje vlees totaal niet missen.

Brood

Wat wordt brood toch vaak saai belegd! Met eigen smeersels, gecombineerd met knapperige (vaak zelf ingelegde) groenten, kiemen en zaden maakt DiesCuisine catering van een boterham of cracker een hartig gebakje.

Taarten en koek

Bij feest hoort taart; smakelijke gezonde (vegan) taartjes met noten en fruit, maar ook taarten die de zonde waard zijn om eens ongegeneerd van te genieten – dan maar even niet gezond!

Borrelhapjes

Vaak worden borrelhapjes geserveerd op tijden dat je eigenlijk gewoon honger hebt. Daarom zorgt DiesCuisine dat borrelhapjes smaakvol en voedend zijn, maar niet zozeer een “vette hap”, waarna je eigenlijk niet meer hoeft te eten.

Desserts

Een goed dessert rondt de maaltijd af, sluit aan bij de smaken van voor- en hoofdgerecht, is niet te zwaar, en toch net zo gevarieerd en spannend als de rest van de maaltijd.